Tegelwerk

TEGELWERK OFFERTE


Tegelwerk offerte op maat bij Bouw- en Adviesconnection


Onze professionals bij Bouw- en Adviesconnection zijn in te huren voor het leggen van verschillende tegelwerken in huizen en bedrijfspanden door heel Nederland. Per opdracht ontvangt u een tegelwerk offerte op maat. Geef uw vloer een nieuwe sfeer en laat u adviseren door onze ervaren specialisten.


Wand- en vloertegels & het afmonteren van sanitair


Naast het betegelen van woongedeelten leggen wij ook tegels aan in uw badkamer en toilet op wand en vloer. Tegels hebben elk een eigen hardheid en een ander onderhoud nodig. Wij adviseren u indien gewenst graag over de verschillende opties. Een voordeel van Bouw- en Adviesconnection inhuren is dat wij het gehele plaatje voor u kunnen regelen, inclusief het afmonteren van bijvoorbeeld sanitair. Hebt u al een andere loodgieter of schilder op het oog? Alleen de tegels door ons laten leggen is absoluut geen probleem. Vloertegels leggen in een entreehal, winkel of bedrijf behoren ook tot de mogelijkheden.


Het buiten plaatsen van tegelwerk vereist maatwerk en kennis. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij dit met de juiste nauwkeurigheid voor u uitvoeren. Voor al onze werkzaamheden komen we eerst bij u langs om de situatie te bekijken. Aan de hand daarvan maken we vrijblijvende tegelzetter offertes op maat. Onze tegelwerk offerte is uitgebreid en overzichtelijk. Zo weet u te allen tijde exact wat u te wachten staat.


Meer weten over het leggen van vloertegels of een tegelwerk offerte opvragen? Wij zijn te bereiken op 033 - 480 68 18 of via het contactformulier op de website. We staan u spoedig te woord.