EPDM

EPDM KUNSTSTOF DAKBEDEKKINGEN


EDPM kunststof dakbedekkingen door Bouw- en Adviesconnection


Laat uw EPDM kunststof dakbedekkingen vakkundig aanleggen door de specialisten van Bouw- en Adviesconnection in Amersfoort. Wij brengen deze bedekking van rubber nauwkeurig aan bij nieuwbouwprojecten of bestaande woningen en bedrijfspanden door heel Nederland. Wij geven u 35 jaar garantie op het door ons geleverde werk, in combinatie met het onderhoudscontract die bij ons afgesloten kan worden.


Rubberen dak verwerken, herstellen en vernieuwen


Voorheen was een EPDM dak te duur voor particulieren. Inmiddels zijn de prijzen betaalbaar en kunt u jarenlang met deze dakbedekking vooruit. Wanneer de dakbedekking goed wordt aangebracht, gaat deze tussen de 35 en 70 jaar mee. Omdat wij zeker zijn van onze zaak garanderen wij u door middel van onze garantie het beste vakwerk. Het voordeel van EPDM kunststof dakbedekkingen is dat het materiaal onderhoudsvrij is, bestand is tegen alle weersomstandigheden en UV-bestendig. Wanneer de EPDM dakbedekking op de juiste manier is aangebracht heeft u beduidend minder kans op lekkages. Als professional van Bouw- en Adviesconnection hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring met het product en weten wij exact welke specifieke technieken nodig zijn voor het beste resultaat.


De afgelopen jaren zijn er veel EPDM daken verkeerd aangebracht door bedrijven met te weinig kennis. Hebt u zo’n dak en hebt u last van lijmnaden die los laten of van een lekkage dan kunnen wij uw dakbedekking vervangen of repareren. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we het dak moeten herstellen en/of vernieuwen.


Wilt u meer weten over onze EPDM kunststof dakbedekkingen? U kunt ons bellen op 033 - 480 68 18 of het contactformulier invullen op de website. We nemen spoedig contact met u op.