Bouwadvies

BOUWADVIES AMERSFOORT


Bouwadvies op maat in Amersfoort en omstreken


Bouw- en Adviesconnection geeft u betrouwbaar bouwadvies in Amersfoort en verre omstreken. Onze specialisten helpen u gedurende het proces van begin tot eind en treden op als persoonlijke bouwadviseur voor particulieren en bedrijven. We werken met flexibele tijden en zijn oplossingsgericht. Geef al uw zorgen uit handen en laat ons het nodige werk opknappen.


Calculatie, voortgangscontrole, probleemanalyse & begeleiding


Wij geven bouwadvies op maat al voordat de aannemer om de hoek komt kijken. Hiervoor komen we bij u op locatie en adviseren we u hoe het bouwwerk het beste aangepakt kan worden. Daaropvolgend is het mogelijk om door ons uw bouwcalculatie te laten uitvoeren. We berekenen wat een bepaald bouwproject gaat kosten en vergelijken prijzen van verschillende bouwbedrijven. Wanneer de aannemer door u wordt ingehuurd, voeren wij graag voortgangscontroles voor u uit. We komen regelmatig op locatie langs om te controleren of het bouwwerk goed verloopt, of er geen problemen zijn en of het werk bouwkundig correct wordt uitgevoerd. Hebt u twijfels over het uitgevoerde werk? Onze specialisten analyseren uw probleem en schrijven een bouwkundig rapport. We gaan kijken of er aanpassingen nodig zijn of gaan op zoek naar bouwkundige problemen die moeilijk op te lossen zijn zoals bijvoorbeeld lekkages.


Tijdens het gehele traject kunnen wij u bouwbegeleiding bieden. We houden een oogje in het zeil en zorgen ervoor dat het plan volledig gerealiseerd wordt naar uw wensen. Tevens is het een optie om de bouwwerkzaamheden door ons uit te laten voeren. Zo hebt u een bouwadviseur en aannemer in één.


Wilt u gebruik maken van ons bouwadvies in Amersfoort en verre omstreken? Bel naar 033 - 480 68 18 of vul het contactformulier in op de website. We zullen u spoedig contacteren.