Bouw en Renovatie

BOUW EN RENOVATIE


Bouw en renovatie door de ervaren specialisten van de Bouw- en Adviesconnection


De specialisten van Bouw- en Adviesconnection regelen alles in en om uw bestaande woning en kantoor door heel Nederland. Of u nu uw huis of bedrijfspand wilt uitbouwen, verbouwen of renoveren, we zijn van alle markten thuis. Ons bouwbedrijf in Amersfoort staat 24/7 klaar met een professioneel team en kan u werkelijk bij elke gewenste verbouwing en restauratiewerkzaamheden van dienst zijn.


Bouwbedrijf en renovatiebedrijf in Amersfoort


Wij kunnen u van dienst zijn wanneer u verlangt naar een verdieping op de woning, een uitbouw aan de achterzijde, een dakkapel binnen één dag, stukadoorswerk, aftimmerwerk, restauratiewerk en elektra-, water- & riolering werkzaamheden. Door onze kennis en kunde wordt alles uitgevoerd met zorg en geheel naar uw wens. We treden onder andere op als bijvoorbeeld een renovatiebedrijf voor bedrijven met een oud pand. Naast bouw en renovatie zijn nog veel meer handelingen mogelijk. Neem contact met ons op om te vragen naar alle mogelijkheden.


In sommige gevallen is het nodig om een vergunning aan te vragen bij de gemeente. Wanneer u wilt kunnen wij het gehele traject van A tot Z inclusief vergunningen voor u regelen. Natuurlijk kunnen we ook afspreken om een deel van het proces voor u uit te voeren. U bent te allen tijde vrij om overige werkzaamheden zelf uit te voeren of bij een ander bedrijf onder te brengen. Nadat u contact met ons hebt opgenomen, komen we bij u langs om de situatie te bekijken en gepast advies te geven. Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte op maat.


Meer informatie over onze bouw en renovatiewerkzaamheden? Bel ons op 033 - 480 68 18 of vul het contactformulier in op de website. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.