Aannemer

AANNEMER AMERSFOORT


Bouw- en Adviesconnection: uw aannemer uit Amersfoort


Welkom bij Bouw- en Adviesconnection, uw aannemer uit Amersfoort. Wij voeren sinds 2000 bouwwerkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven & geven bouwadvies door heel Nederland. Bij ons bouwbedrijf bent u altijd verzekerd van een oplossingsgerichte insteek, flexibele werktijden en prijstechnische voordelen.


Bouwwerk, renovatie, advies en ondersteuning


Opdrachten die we van u binnen krijgen, voeren wij exact zo uit als u dat wil. Rechtvaardigheid staat hierbij te allen tijde hoog in het vaandel en we blijven net zo lang doorgaan totdat het resultaat aan uw wensen voldoet. Bouwkundig gezien staan wij op een hoog niveau. We zijn een volledig erkend bouw- en aannemingsbedrijf en in het bezit van de nodige papieren. Al onze specialisten beschikken over de nodige kennis en kunde en hebben jarenlange ervaring in het vak. Naast bouwwerk, renovatiewerk, EPDM kunststof dakbedekking, tegelwerk en bouwkundige advisering bieden wij, indien gewenst, ondersteuning bij uw boekhouding. Over het algemeen werken we voornamelijk in Amersfoort, Utrecht en Gelderland.


Wanneer u contact met ons aannemersbedrijf in Amersfoort opneemt komen we bij u langs om de situatie te bekijken en advies te geven. Vervolgens maken wij een uitgebreide vrijblijvende offerte voor u op maat. We vinden het belangrijk dat u de volledige inzage hebt in hoe een prijs tot stand gekomen is. Na goedkeuring gaan we voor u aan de slag.Contactgegevens Bouw- en Adviesconnection


Bouw- en Adviesconnection

is een handelsnaam van Szabó Holding B.V.

Postbus 686

3800 AR Amersfoort


Telefoon: 033 - 480 68 18


E-mail: info@bouwenadviesconnection.nl

KvK-nummer: 32083869


Wij van aannemersbedrijf Bouw- en Adviesconnection staan gedurende het hele jaar 24/7 voor u klaar. Bel ons voor vragen of vul het contactformulier in op de website. We helpen u graag verder.

BOUW- EN ADVIESCONNECTION B.V.

Bouw- en Adviesconnection - Postbus 686 - 3800 AR Amersfoort - 033-4806818 - KvK nr: 32083869